M-body motion basic

Opis programa radionice

M-Body Motion basic programu podjednako je zastupljena tjelesna i mentalna komponenta vježbača te ga uvrštavamo u body mind programe. Vježbe su kompleksne, a cilj im je mobilnost, stabilizacija, jačanje i gibljivost. Glavne karakteristike programa su fluidnost i raznovrsnost s velikim brojem vježbi koje svoje uporište imaju u yogi, pilatesu i gimnastici. M-Body Motion je program vježbi koje povezuju um i tijelo, poboljšavaju držanje, ispravljaju neuravnoteženost mišića i toniziraju tijelo stoga je namjenjen svim dobnim skupinama i različitim stupnjevima kondicije.

Radionica M-Body Motion basic sadržajno se dijeli na opći dio (upoznavanje s programom i vježbama) i praktični prikaz uz demonstraciju i metodičke upute kroz interaktivan pristup. Radionica će završiti razradom praktičnih prikaza s brojnim uputama i savjetima. Uz Marinu Škrobot koja će vas voditi kroz teorijski i praktični dio nastave pomoći vam boljem razumijevanju i usvajanju sustava M-Body Motion vježbi i kako ga primjeniti u pojedinim dijelovima tijela poštivajući progresivnu tranziciju iz jedne u drugu vježbu. Ova radionica namjenjena je svima koji rade u body mind programima, grupnom, inividualnom fitnesu te sa sportašima jer nudi dodatna znanja i vještine te planiranje jednog sata vježbanja na jedan drugačiji način. Svaki polaznik/ca zaprimit će skriptu s vježbama koje su obrađene od početne do završne pozicije.

Voditeljica radionice - Marina Škrobot

diplomirana kineziologinja i kreatorica M – Body Motion programa s više od 12 godina iskustva rada u sportu i rekreaciji. Održala brojne seminare u Hrvatskoj. Usavršava se sudjelovanjem na brojinim stručnim radionicama i seminarima u Hrvatskoj i inozemstvu.

DATUM I ROK ZA UPLATU

 

PRIJAVA, CIJENA, PLAĆANJE

Radionicu zaprijavljujete prijavnicom na dnu ovog teksta. Potvrdu o uplati pošaljite najkasnije do 20. ožujka 2018. e-mailom na instructus@instructus.hr

Kotizacija za sudjelovanje u programu usavršavanja iznosi KN 450,00 po osobi (za INstructus instruktora/icu iznosi KN 360,00) i uključuje:
1. 6 sata teorijske i praktične izobrazbe,
2. pisane materijale,
3. potvrdu o sudjelovanju na radionici

Uplatu izvršiti na račun INstructus broj HR6623600001102401369, u svrhu: M-Body Motion

OPĆI UVJETI

Instructus zadržava pravo na cjelokupno uplaćeni iznos ukoliko polaznik/ca ne pristupi radionici iz bilo kojeg razloga, pa i u slučaju bolesti.
Uplaćeni iznos nije prenosiv na drugu osobu.
Instructus zadržava pravo izmjene datuma, satnice i mjesta održavanja radionice o čemu će na vrijeme, najkasnije 48 sati prije održavanja, o tome obavijestiti polaznika/cu.
Instructus ima pravo odgoditi radionicu ukoliko se za objavljeni datum prijavi nedovoljan broj zainteresiranih polaznika/ca o čemu će na vrijeme, najkasnije 48 sati prije održavanja, o tome obavijestiti polaznika/cu. Za uplaćeni iznos polaznik/ca će moći izaći na sljedeći objavljeni datum održavanja radionice

Prijavnica na radionicu M-body motion basic

Kotizacija za sudjelovanje u programu usavršavanja iznosi KN 450,00 po osobi (za INstructus instruktora/icu iznosi KN 360,00). Uplatu je potrebno izvršiti na račun Instructus - HR6623600001102401369, u svrhu: M-Body Motion

VAŠI PODACI:
Please wait...
objavljeno: 23. veljače 2018.

Pratite nas na Facebooku:

Kontaktirajte nas

Trenutno nismo on-line. Pošaljite nam poruku i javiti ćemo Vam se e-mailom u najbržem mogućem roku. Hvala

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search