Radionica: organizacijski i metodički oblici rada u fitnes programima

Opis programa radionice

Radionica Organizacijski i metodički oblici rada u fitnes programima sadržajno se dijeli na opći dio o vrstama organizacijskih i metodičkih oblika rada programa (1 sat), te na praktični prikaz uz demonstraciju i metodičke upute (2 sata) i na kraju razradu praktičnih prikaza s polaznicima radionice (1 sat).
Organizacijski i metodički oblici rada pridonose učinkovitosti i atraktivnosti provedbe različitih fitnes programa (grupni, individualni, za osobe starije dobi, za djecu i mlade. Izbor određenog organizacijskom i/ili metodičkog oblika rada ovisi o nekoliko čimbenika: o vrsti fitnes programa, o obilježjima polaznika, o ciljevima programa i dr.
Radionica Organizacijski i metodički oblici rada u fitnes programa je namijenjena instruktorima fitnes programa koji žele usvojiti nova motorička znanja kao i usavršiti postojeća, a u cilju provedbe kvalitetnog i sigurnog programa vježbanja.

Voditeljica radionice - Romana Caput Jogunica

Profesorica kineziologije. Sveučilišna nastavnica u znanstveno nastavnom zvanju izvanredni profesor na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Vanjska je suradnica Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatskog olimpijskog odbora. Autorica većeg broja znanstveno-stručnih radova i sveučilišnih djela, mentorica studentskih radova. Članica Hrvatskog fair play odbora i Izvršnog odbora European Non-Govermmental Sports Organization (ENGSO) čija je predstavnica u tijelima Europske komisije i EU projektima. Poduku za instruktoricu aerobike završila je u organizaciji UHAI (Udruga hrvatskih aerobic instruktora) te je kao instruktorica radila od 1993. do 2004. godine. 2000. godine sudjeluje kao koautorica na projektu UHAI-a pod nazivom «Djeca i zdravlje» pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske. Voditeljica masterclassova na UHAI konvencijama 1998. godine. Članica Stručnog vijeća, Ispitivačke komisije i voditeljica kolegija „Metodika grupnih i individualnih fitnes programa“, „Kvaliteta života“ u Ustanovi za obrazovanje odraslih – INstructus.

DATUM I ROK ZA UPLATU

 

PRIJAVA, CIJENA, PLAĆANJE

Radionicu zaprijavljujete prijavnicom na dnu ovog teksta. Potvrdu o uplati pošaljite najkasnije do 8. veljače 2018. e-mailom na uhai@uhai.hr

Kotizacija za sudjelovanje u programu usavršavanja iznosi KN 300,00 po osobi i uključuje:
1.4 sata teorijske i praktične izobrazbe,
2.pisane materijale,
3.potvrdu o sudjelovanju na radionici

Uplatu izvršiti na račun UHAI broj HR3423600001101451539, u svrhu: Organizacijski i metodički oblici rada

OPĆI UVJETI

1. UHAI zadržava pravo na cjelokupno uplaćeni iznos ukoliko polaznik/ca ne pristupi radionici iz bilo kojeg razloga, pa i u slučaju bolesti.
2. Uplaćeni iznos nije prenosiv na drugu osobu.
3. UHAI zadržava pravo izmjene datuma, satnice i mjesta održavanja radionice o čemu će na vrijeme, najkasnije 48 sati prije održavanja, o tome obavijestiti polaznika/cu.
4. UHAI ima pravo odgoditi radionicu ukoliko se za objavljeni datum prijavi nedovoljan broj zainteresiranih polaznika/ca o čemu će na vrijeme, najkasnije 48 sati prije održavanja, o tome obavijestiti polaznika/cu. Za uplaćeni iznos polaznik/ca će moći izaći na sljedeći objavljeni datum održavanja radionice.

Prijavnica na radionicu Organizacijski i metodički oblici rada

Kotizacija za sudjelovanje u programu usavršavanja iznosi KN 300,00 po osobi. Uplatu je potrebno izvršiti na račun UHAI - HR3423600001101451539, u svrhu: Organizacijski i metodički oblici rada

VAŠI PODACI:
Please wait...
objavljeno: 29. siječnja 2018.

Pratite nas na Facebooku:

Kontaktirajte nas

Trenutno nismo on-line. Pošaljite nam poruku i javiti ćemo Vam se e-mailom u najbržem mogućem roku. Hvala

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search