Budi IN radionica: Organizacijski oblici rada u fitnes programima

Opis programa radionice

U teorijskom dijelu radionice predstaviti će se organizacija i provedba sata te razmotriti problemi s kojima se susreću instruktori fitnes programa u svakodnevnom radu. Organizacija, planiranje i provedba treninga analizirati će se za svaki dio sata i utvrditi koji su organizacijski oblici rada optimalni s obzirom na cilj rada i broj korisnika na satu i ostale važne čimbenike. U praktičnom dijelu sata će se prikazati organizacijski oblici rada za svaki dio treninga. Sudionici radionice će u teorijskom dijelu usvojiti terminologiju vezano za organizaciju i planiranje sata.
Na kraju radionice sudionici će u timu osmisliti i prezentirati organizaciju rada jednog treninga prema zadanim parametrima kako bi se provjerili i praktično prikazali rezultati učenja ove radionice. Radionica se preporučuje instruktorima grupnih fitnes programa i fitnes programa za djecu i mlade.

Voditeljica radionice

ROMANA CAPUT-JOGUNICA – Profesorica kineziologije. Sveučilišna nastavnica u znanstveno nastavnom zvanju izvanredni profesor na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Vanjska je suradnica Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatskog olimpijskog odbora. Autorica većeg broja znanstveno-stručnih radova i sveučilišnih djela, mentorica studentskih radova. Članica Hrvatskog fair play odbora i Izvršnog odbora European Non-Govermmental Sports Organization (ENGSO) čija je predstavnica u tijelima Europske komisije i EU projektima. Poduku za instruktoricu aerobike završila je u organizaciji UHAI (Udruga hrvatskih aerobic instruktora) te je kao instruktorica radila od 1993. do 2004. godine. Članica Stručnog vijeća, Ispitivačke komisije i voditeljica kolegija „Metodika grupnih i individualnih fitnes programa“, „Kvaliteta života“ u Ustanovi za obrazovanje odraslih – INstructus.

DATUM I MJESTO ODRŽAVANJA, ROK ZA UPLATU

PRIJAVA, CIJENA, PLAĆANJE

Radionicu zaprijavljujete prijavnicom na dnu ovog teksta. Potvrdu o uplati pošaljite najkasnije do 09. listopada 2019. e-mailom na instructus@instructus.hr

Kotizacija za sudjelovanje na radionici iznosiKN 300,00.Za naše INstruktore kotizacija iznosi KN 240,00.

Uplatu izvršiti na računINstructus broj HR6623600001102401369, u svrhu: radionica Organizacijski oblici rada

OPĆI UVJETI

Instructus zadržava pravo na cjelokupno uplaćeni iznos ukoliko polaznik/ca ne pristupi radionici iz bilo kojeg razloga, pa i u slučaju bolesti.
Uplaćeni iznos nije prenosiv na drugu osobu.
Instructus zadržava pravo izmjene datuma, satnice i mjesta održavanja radionice o čemu će na vrijeme, najkasnije 48 sati prije održavanja, o tome obavijestiti polaznika/cu.
Instructus ima pravo odgoditi radionicu ukoliko se za objavljeni datum prijavi nedovoljan broj zainteresiranih polaznika/ca o čemu će na vrijeme, najkasnije 48 sati prije održavanja, o tome obavijestiti polaznika/cu. Za uplaćeni iznos polaznik/ca će moći izaći na sljedeći objavljeni datum održavanja radionice

Prijavnica na radionicu Organizacijski oblici rada u fitnes programima

Kotizacija za sudjelovanje u programu usavršavanja iznosi KN 300,00 po osobi (za INstructus instruktora/icu iznosi KN 240,00). Uplatu je potrebno izvršiti na račun Instructus - HR6623600001102401369, u svrhu: radionica Organizacijski oblici rada

VAŠI PODACI:
Please wait...
objavljeno: 07. rujna 2019.

Pratite nas na Facebooku:

Kontaktirajte nas

Trenutno nismo on-line. Pošaljite nam poruku i javiti ćemo Vam se e-mailom u najbržem mogućem roku. Hvala

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search