Uvjeti korištenja web stranice i zaštita osobnih podataka

Vlasništvo web stranice

Web stranica https://instructus.hr u vlasništvu je Ustanove za obrazovanje odraslih Instructus, Palmotićeva 76, 10000 Zagreb – u daljnjem tekstu “Ustanova”.

Sadržaj web stranice

Sav sadržaj koji se nalazi na ovoj web stranici, uključujući sve tekstove kao i slikovne i ostale grafičke datoteke, u isključivom je vlasništvu Ustanove, ili Ustanova ima valjanje licence i dozvole za korištenje sadržaja trećih strana. Zabranjeno je svako neovlašteno kopiranje, umnožavanje ili reproduciranje sadržaja ove web stranice bez pisane dozvole Ustanove.

Komentari

Na pojedinim podstranicama ove web stranice posjetitelji mogu ostaviti komentar. Kada posjetitelj ostavi komentar, taj komentar se pohranjuje na našoj web stranici, kao i IP adresa i informacije o korištenom pregledniku. Svaki autor odgovoran je za sadržaj  komentara koji ostavi na ovoj web stranici, a ukoliko želi da se njegov ili njezin ranije ostavljeni komentar izbriše, kao i zapis o IP adresi – obvezan je to zatražiti slanjem e-maila na adresu:instructus@instructus.hr.

On line prijavljivanje za školovanje

Ova web stranica svojim posjetiteljima omogućuje on line prijavu za programe osposobljavanja koje Ustanova pruža. Popunjavanjem i slanjem on line prijave pristajete na naše uvjete poslovanja i zaštite privatnosti. Za slanje on line prijave obvezno je unijeti osnovne kontakt podatke koji su nam neophodni za uspješno prijavljivanje i upisivanje kandidata za naše programe osposobljavanja. Svi podaci koje nam pošaljete putem on line prijavnice pohranjuju se na našoj web stranici. Ustanova se obvezuje da prikupljene podatke ni u kojem slučaju neće davati na korištenje ili prosljeđivati bilo kojoj trećoj strani. Ukoliko želite da vaše podatke koje ste nam dostavili prilikom slanja on line prijavnice trajno izbrišemo iz naše baze podataka, zatražite to od nas slanjem e-maila na adresu instructus@instructus.hr s naslovom “Brisanje osobnih podataka”.

Kolačići (Cookies)

Ova web stranica koristi kolačiće koji su neophodni za ispravno korištenje web stranice, za praćenje statistike posjećenosti web stranice, kao i za uspješno povezivanje web stranice s društvenom mrežom Facebook.

Cookies (kolačići) su informacije sačuvane na vašem hard disku koje služe boljem funkcioniranju ove web stranice. U standardnoj postavci, vaše računalo prihvaća kolačiće i dijelit će podatke samo sa stranicom koja je postavila kolačiće, tako da im niti jedan drugi site ne može pristupiti.

Ova web stranica koristiti kolačiće koji su neophodni za ispravno funkcioniranje stranice i koji vam omogućuju da prilagodite korištenje stranice svojim potrebama. Također, stranica koristi kolačiće koji su potrebni za praćenje posjećenosti web stranice (Google analytics) te kolačiće koji su neophodni za uspješno povezivanje web stranice s društvenom mrežom Facebook. Ukoliko ne želite imati kolačiće na svom računalu, možete ih isključiti u svom internet pretraživaču. Napominjemo da to može utjecati na ispravan rad ove stranice.

Google analytics

Ova web stranica ima implementiran Google analytics koji nam služi kako bismo mogli pratiti statistiku posjeta našoj web stranici. Podaci prikupljeni uz pomoć navedenog sustava u potpunosti su anonimni i ni na koji način se ne mogu povezati s nečijim osobnim identitetom. Više o zaštiti privatnosti i uvjetima korištenja Googlea saznajte ovdje.

Odgovornost za korištenje stranice

Ustanova se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja ove web stranice i njezinog sadržaja. Ustanova nije odgovarna za sadržaj trećih web stranica na koje mogu voditi linkovi s ove web stranice.

Fotografije polaznika programa osposobljavanja

Upisom u neki od programa osposobljavanja, svaki kandidat pristaje da se fotografira tijekom pohađanja teorijske i praktične nastave. UStanova zadržava pravo objavljivanja navedenih fotografija na svojoj web stranici, službenoj Facebook stranici i službenom Instagram profilu. Ukoliko želite da izbrišemo fotografiju na kojoj se nalazite, a koju smo objavili na nekoj od naših stranica, molimo vas da nam se s tim zahtjevom obratite na e-mail adresu: instructus@instructus.hr s naslovom “Brisanje fotografija”. Ustanova se obvezuje da će u roku od 24h po primitku takvog zahtjeva izbrisati takve fotografije sa svojim stranica i društvenih mreža.

Čuvanje podataka

Ustanova se obvezuje da će sve prikupljene podatke koje joj korisnici svojevoljno daju, strogo čuvati i ni u kojem slučaju neće dijeliti s trećim stranama. Kao što je ranije u ovim Uvjetima navedeno, svaki korisnik ove stranice ima nas pravo u bilo kojem trenutku zatražiti informaciju o podacima koje o njemu ili njoj imamo, te zatražiti brisanje svih podataka.

Kontaktirajte nas

Trenutno nismo on-line. Pošaljite nam poruku i javiti ćemo Vam se e-mailom u najbržem mogućem roku. Hvala

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search