Dojmovi naših polaznika

pročitajte što naši polaznici kažu o nama
 • Hvala Vam puno, tako sam sretna. Naravno da ću slijedit Vaš motto i vidimo se uskoro na još kojem školovanju!

  Ivona Butković iz RijekeInstruktorica grupnog fitnesa
 • Želim vam zahvaliti na vrlo kvalitetnom i profesionalnom školovanju u ustanovi INstructus. Stekla sam puno novih znanja i vještina i bilo mi je veliko zadovoljstvo pohađati program. Veselim se našem ponovnom susretu nekom drugom prilikom.

  Lara Hušnjak iz Zagrebainstruktorica grupnog fitnesa
 • Hvala Vam lijepo. Čast mi je što sam sudjelovao u prvom programu osposobljavanja za instruktora individualnih i grupnih fitnes programa . Bilo je poučno i zabavno u isto vrijeme , zahvaljujuči i predavačima kao i nama polaznicima koji smo uspostavili dobar odnos . Lijep pozdrav i do skorog viđenja kod podijele diploma!

  Robert Horvat iz ZagrebaInstruktor individualnog fitnesa
 • Poštovani Instructus, Hvala sto šte mi omogućili, da budem dio vaše edukacije. Naučila sam nešto novo i produbila svoje znanje. Drago mi je što sam član INstructusa i dio vaše prve generacije osposobljavanja. Nadam se da vas mogu kontaktirati ako će mi biti potreban neki savjet. Želim vam još puno generacija koje će voljeti raditi s ljudima i provoditi moto Instructusa.

  Ana Tržok iz SamoboraInstruktorica individualnog fitnesa
 • Poštovani, Vašu obavijest o pozitivnom rezultatu praktičnog dijela Završnog ispita primio sam s neizrecivim osjećajem zadovoljstva i sreće. Zahvaljujem se od sveg srca na praktičnom i teoretskom znanju kojeg ste nesebično prenijeli, te ogromnom strpljenju koje je laika transformiralo u educiranog vježbača i instruktora. Srdačan pozdrav

  Igor Zovko iz Kaštel KambelovcaInstruktor grupnog fitnesa
 • Poštovani, ovim putem zahvaljujem se Vama na edukaciji i potrebnoj motivaciji, te mi je bila osobita čast i zadovoljstvo što sam sudjelovao u Vašem programu edukacije! S poštovanjem

  Branko Matić iz RijekeInstruktor individualnog fitnesa
 • Hvala Vam svima od srca na svemu, zaista. Pozdrav svima i još jednom veliko hvala! Pusa velika kao kuća svima!!!!

  Romana Sladoljev Varzić iz PorečaInstruktorica grupnog fitnesa
 • Primila sam dobre vijesti i zahvaljujem od srca. Prije svega na znanju i trudu i volji i ljubavi prema ovom poslu koje ste nesebično prenijele dalje. Puno sam naučila i sve sam više svjesna toga koliko me još učenja čeka i jako se veselim novim saznanjima i otkrićima. Hvala na opaskama uz ispit, puno mi znače detalji na koje ste mi ukazale jer želim stalno napredovati.

  Mirta Dagelić iz ZagrebaInstruktorica grupnog fitnesa
 • Od srca vam hvala na vašem vremenu i trudu što ste uložili da bi nas osposobili za daljnji rad u ovom predivnom poslu!!!

  Franka Zeljak iz ŠibenikaInstruktorica grupnog fitnesa
 • Poštovane, prije svega zahvaljujem na ukazanom povjerenju. Zadovoljstvo mi je što napokon mogu biti dio Vaše zajednice i što ste mi omogućili da opravdam Vaše povjerenje. Na ukazanim pogreškama ću svakako poraditi te davati sve od sebe da se iste ne ponove. Još jednom se zahvaljujem od sveg srca i veliki veliki pozdrav Vam šaljem. ?

  Bernarda Janković iz Kaštel GomiliceInstruktorica grupnog fitnesa
 • Poštovani, puno hvala na svemu, pogotovo što ste mi omogućili promjenu programa. Bilo mi je ugodno surađivati s Vama i nadam se budućoj suradnji u neko skorije vrijeme. Ustanovu INstructus već toplo preporučam svojim prijateljima i kolegama!

  Luka Mošmondor iz Murskog SredišćaInstruktor individualnog fitnesa
 • Poštovani INstructus, hvala Vam na svoj susretljivosti tijekom cijelog obrazovanja. Nekih stvari sam tek sad svjesna i vidim da su ljudi zadovoljni i samo pozitivno reagiraju na određene promjene na meni kao instruktorici (čak me i KIF-ovci mole da im pomognem oko aerobike)…

  Dubravka Tortić iz VrbovcaInstruktorica grupnog fitnesa
 • Poštovani INstructus, hvala Vam na strpljenju,trudu i prijenosu znanja. Ulagati ću trud u provođenje i izgradnju novih znanja, sposobnosti i vještina kako bih se brinula o ljudima, prenosila im ljubav prema sportu, rekreaciji i zdravom načinu života.

  Gabrijela Stanić iz ZagrebaInstruktorica individualnog fitnesa
 • Zahvaljujem Vam na lijepim vijestima, na prenesenom znanju koje ću širiti dalje.

  Karmen Gazdek iz ZagrebaInstruktorica grupnog fitnesa
 • Hvala na čestitkama, savjetima i podršci. Bilo mi je zadovoljstvo!

  Marija Mustač iz ZagrebaInstruktorica individualnog fitnesa
 • Hvala lijepo svima u Ustanovi. Bilo je zadovoljstvo raditi s vama. Nadam se da se vidimo na budućim usavršavanjima.

  Borna Stankić iz OsijekaInstruktor individualnog fitnesa
 • Pozdrav, želim se još jednom zahvaliti na podršci i prenesenom znanju. Aerobik mi je promijenio život na bolje, uz vašu veliku pomoć!

  Marina Kovačić iz Velike Ludineinstruktorica grupnog fitnesa
 • Hvala vam. Drago mi je da smo surađivali i da ćemo i u budućnosti surađivati. Jako puno sam novih stvari naučio te ih već primjenjujem na svojim treninzima. Još jednom hvala vam na svemu.

  Igor Baniček iz Petrinjeinstruktor individualnog fitnesa
 • Poštovani,

  zahvaljujem na prenesenim znanjima, iskustvima i smjernicama za daljnji rad. Bilo mi je zadovoljstvo surađivati sa ustanovom Instructus i još jednom zahvaljujem za mogućnost prebačaja na individualne fitnes programe.
  Mirko Logožarinstruktor individualnog fitnesa
 • Hvala Vam na prenesenom znanju i stručnoj obuci. Drago mi je što sam odabrao INstructus i nadam se da ću u budućnosti, ako planirate ubaciti dodatne više programe, nastaviti edukaciju i usavršavanje u INstructusu.

  Ivo Dolenc
 • Poštovani, Zahvalnost izražavam svim djelatnicima Ustanove INstructus koji su mi putem Programa za osposobljavanje instruktorice grupnog fitnesa omogućili stjecanje i usvajanje znanja i vještina koje ću primjenjivati u svojem daljnjem radu. Hvala Vam na mnogobrojnim ugodnim trenucima u kojima sam uživala radeći s Vama. Hvala Vam na iskrenosti i otvorenosti, veselju i optimizmu. S veseljem ću voditi brigu o ljudima, rekreaciji i zdravom načinu života, a ponajviše ljubavi prema sportu i time biti ponosna ambasadorica INstructusa. Nadam se daljnoj suradnji s Vama  i sve najbolje od srca Vam želim.

  Ivana Domišljanović
 • Hvala na svemu.. a posebno profesoru Tonćiju koji je s nama proveo najviše vremena i usadio nam potrebno znanje koje će nam biti potrebno u raznim životnim situacijama čak i izvan sporta.. Hvala INSTRUCTUS!

  Matija Kerep
 • Poštovani, Zahvaljujem se svim djelatnicima ustanove koji su mi omogućili usvajanje znanja za fitnes trenera. Bilo mi je zadovoljstvo. Vidimo se.

  Elizabeta Gospić
 • Poštovani, želim se zahvaliti svim djelatnicima ustanove INstructus s kojima sam surađivala i od kojih sam puno naučila. Cijeli tim mi je dokazao i pokazao da je nemoguće ipak moguće. Hvala Vam na ukazanom povjerenju i na svim znanjima koje sam usvojila. Trudit ću se koristiti ih u svom daljnjem radu i životu općenito. Sretno u daljnjem radu. S poštovanjem, Marija Mrkonjić

  Marija Mrkonjićinstruktorica fitnes plesnih programa za djecu i mlade
 • Poštovani! Zaprimio sam Vaš mail o rezultatima završnog ispita znanja. Jako mi je drago što sam baš kod Vas prošao program osposobljavanja. Što se tiče ispita u potpunosti se slažem s Vama. Hvala Vam na svakoj ukazanoj konstruktivnoj kritici. Smatram da će mi koristiti u mome radu. Zahvalan sam Vam na uloženom Vašem vremenu u mene i na prenesenom mi znanju. Usadili ste mi odlične temelje za život i moj daljnji rad. Također hvala Vam što ste mi uz profesionalno znanje tokom cijelog obrazovanja prenosili i ljudske vrijednosti. Vaš pristup, srdačnost, otvorenost i razumijevanje uvelike su obogatili cijelo osposobljavanje. Želim Vam svako dobro i puno uspjeha u poslu. ... ad multos annos!! Lijepi pozdrav! S poštovanjem, Hrvoje Jakab

  Hrvoje Jakabinstruktor grupnih fitnes programa
 • Dragi INstructus,

  zahvaljujem na odličnoj vijesti. Svjesna sam svih svojih trenutnih nedostaka, čak i više od ovoga što ste u mišljenju naveli. Potrudit ću se da ih s vremenom bude sve manje. Hvala što ste nam prenijeli teorijsko i praktično znanje.
  Lijepi pozdrav! 🙂
  Mateja Prosenečki
 • Poštovane Renata, Tamara i Tamara kao i ostatak INstructus tima s kojim sam se susrela, želim vam od srca zahvaliti na ugodnoj atmosferi koja je vladala cijelo osposobljavanje, na bezbroj odgovora koje ste dale na naša pitanja, iscrpna i detaljna objašnjenja, profesionalnosti, ljubaznosti, dostupnosti...i na još mnogo lijepih stvari i trenutaka. Sigurno ću i obećavam da hoću, provoditi moto ustanove i da vas neću razočarati. Sada kada je sve gotovo ne osjećam olakšanje nego ogromnu sreću , zadovoljstvo i želju za daljnjim učenjem. Još jednom vam hvala sto ste mi učinile ovo još jednim lijepim iskustvom... uživala sam, stvarno jesam!!

  Lp, Lucija
  Lucija Kokolićinstruktorica grupnog fitnesa
 • Hvala Vam na trudu tijekom edukacije i pruženom iskustvu. Sve najbolje!

  Eleonora De Laiinstruktorica individualnog fitnesa
 • Poštovani
  Hvala puno na obavijesti i na čestitkama.
  Zadovoljstvo mi je bilo biti dio Vašeg tima i trudit cu se prikazati sebe i  Vašu ustanovu u najboljem svijetlu.
  Lijepi pozdrav.
  Mate Slavicainstruktor individualnog fitnesa

Bili ste naš polaznik? Napišite kako vam je bilo kod nas 🙂

Kontaktirajte nas

Trenutno nismo on-line. Pošaljite nam poruku i javiti ćemo Vam se e-mailom u najbržem mogućem roku. Hvala

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search