Instructus u Šibeniku

objavljeno: 10. ožujka 2017.

Obavještavamo sve zainteresirane polaznike da Instructus dolazi u Šibenik, gdje ćemo održati 3 programa osposobljavanja za fitnes instruktore/ice: osposobljavanje za instruktore grupnih fitnes programa, individualnih fitnes programa te fitnes plesnih programa za djecu i mlade. To je idealna prilika za sve vas koji biste željeli postati fitnes instruktori da to postanete bez odlazaka u Zagreb.

U suradnji s “DV Žižula Šibenik”

Naime, u Šibenik dolazimo kako bismo u suradnji s dječjim vrtićem “Žižula” iz Šibenika, organizirali program osposobljavanja za instruktore/ice fitnes plesnih programa za djecu i mlade. A s obzirom da organiziramo taj program – ujedno smo odlučili organizirati i 2 najpopularnija programa osposobljavanja – individualni fitnes i grupni. Na taj način pružit ćemo priliku svima sa šireg područja Šibenika i Dalmacije da postanu licencirani fitnes instruktori/ice – bez odlazaka u Zagreb.

Verificirani programi, diplome priznate u RH i EU

Svi programi osposobljavanja Ustanove Instructus verificirani su od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, pa tako i programi koje ćemo održati u Šibeniku. Osim toga, znanja stečena našim programima osposobljavanja upisuju se u e-radnu knjižicu te su priznata u Republici Hrvatskoj i Europskoj uniji. Upisom u bilo koji od naših programa, znanja i vještine će vam prenositi tim vrhunskih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom.

Školovanje po izuzetno povoljnim cijenama

Školovanje za fitnes instruktore/ice u Ustanovi Instructus moguće je upisati po jednim od najpovoljnijih cijena na tržištu. Tako se u programe osposobljavanja možete upisati za samo 5.900,00 kn za jednokratno plaćanje, ili 6.600,00 kn za plaćanje na rate.

Prijamni ispit za sva 3 programa osposobljavanja održat će se 25.03.2017. u Šibeniku. Nastava započinje 18.04.2017. i odvijati će se sljedećim tempom:

  • 1. dio – od 18. do 23. travnja svaki dan od do 10 do 18 sati
  • 2. dio – od 18. do 21. svibnja svaki dan od 10 do 18 sati
  • 3. dio – od 01. do 04. lipnja svaki dan od 10 do 18 sati

Prijaviti se možete izravno s ove stranice putem formi za prijavljivanje. Želite li više informacija o nama ili našim programima, informirajte se na našim stranicama ili nas kontaktirajte na: instructus@instructus.hr ili tel: 099 7 713 714.

PRIJAVNICA: INSTRUKTOR GRUPNOG FITNESA
PRIJAVNICA: INSTRUKTOR INDIVIDUALNOG FITNESA
PRIJAVNICA: INSTRUKTOR FITNES PROGRAMA ZA DJECU

Pratite nas na Facebooku:

Autor naslovne fotografije: Pudelek (Marcin Szala) - Vlastito djelo postavljača, CC BY-SA 3.0, Link
Kontaktirajte nas

Trenutno nismo on-line. Pošaljite nam poruku i javiti ćemo Vam se e-mailom u najbržem mogućem roku. Hvala

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search