Radionica: fitnes plesna radionica za djecu i mlade (Split)

Opis programa radionice

Ritam je utkan u naš svakodnevni život, a bez ritma nema ni pokreta. Potreba za kretanjem i igrom najznačajniji je biološki faktor pravilnog i zdravog tjelesnog razvitka predškolskog djeteta. Isti autori navode i kako (prema Hraski i Živčić, 1996) sudjelovanje djece  i mladih u organiziranim tjelesnim aktivnostima pridonosi objektivnijem samovrednovanju, smanjenju anksioznosti, potištenosti i stresa.

Ples i ritmičke strukture su idealna aktivnost u radu s djecom predškolske, školske dobi i mladih. On poštuje pravila rasta i razvoja, zadovoljava potrebu za kretanjem i igrom, predstavlja i dobru bazu za budući sportski život djece i mladih bez obzira na njegov budući smjer. Plesni sadržaj je izazvao kod djece značajne promjene u svim prostorima motorike. Plesom razvijamo osnovne motoričke sposobnosti, poput fleksibilnosti, snage, ravnoteže, brzine i koordinacije.

U slobodnoj igri dijete pokazuje prirodni smisao za ritam. Djeci i mladima glazba pruža zadovoljstvo, izaziva pozitivne emocije (primjerice: veselo raspoloženje i razdraganost). Izvođenje različitih pokreta i kretnji uz glazbu doprinosi razvoju koordinacije i estetskog osjećaja. Poželjno je što češće primjenjivati navedene kretnje uz zadani ritam. 

Radionica je namijenjena odgojiteljicama, odgajateljima u vrtiću, učiteljicama i učiteljima razredne nastave, instruktorima/icama fitnesa, te plesnim voditeljima/icama koje žele unaprijediti temeljna znanja u provedbi fitnes programa s djecom i/ili učenicima.

Potrebno je donijeti sportsku odjeću i obuću.

Polaznici radionice će primiti potvrdu o sudjelovanju.

Voditeljica radionice

TAMARA SAVIĆEVIĆ – Profesionalna koreografkinja i plesačica, članica UHAI PRO TEAM-a od 1996. U UHAI Profesionalnom programu osposobljavanja instruktora aerobike podučava mlađe naraštaje koristeći pritom svoje dugogodišnje iskustvo. 2000. godine sudjeluje kao koautorica na projektu UHAI-a pod nazivom «Djeca i zdravlje» pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske. Voditeljica masterclassova na UHAI konvencijama UHAI-a od 1997. godine. 2007. gostovala na Reebok Convention u Zagrebu. 2008. godine kao jedina predstavnica Hrvatske gostovala na International Fitness Show konvenciji u Blackpoolu, Velika Britanija. Djeluje kao članica ispitivačke komisije za osposobljavanje instruktora aerobike pri UHAI. Suosnivačica i umjetnička voditeljica Plesnog ansambla Kelkope iz Zagreba s kojim je postavila deset cjelovečernjih projekata. Kao instruktorica grupnih fitnes programa radi u Atomic aerobik centru u Zagrebu. Članica Stručnog vijeća, Ispitivačke komisije i predavačica na kolegiju „Metodika grupnih fitnes programa: aerobika, step aerobika, program borilačkih vještina i program za razvoj snage bez i s opterećenjima”, “Metodika grupnih fitnes programa za djecu i mlade”, “Metodika Pilates programa” u Ustanovi za obrazovanje odraslih – INstructus.

DATUM I MJESTO ODRŽAVANJA, ROK ZA UPLATU

PRIJAVA, CIJENA, PLAĆANJE

Na radionicu se prijavljujete prijavnicom na dnu ovog teksta. Potvrdu o uplati pošaljite najkasnije do 18. svibnja 2023.   e-mailom na uhai@uhai.hr

Kotizacija za sudjelovanje u programu usavršavanja iznosi 45,00 € po osobi i uključuje:
1. 4 sata teorijske i praktične izobrazbe,
2. pisane materijale,
3. potvrdu o sudjelovanju na radionici

Uplatu izvršiti na račun UHAI broj HR3423600001101451539, u svrhu: članstvo model 00, poziv na broj: vaš OIB

OPĆI UVJETI

1. UHAI zadržava pravo na cjelokupno uplaćeni iznos ukoliko polaznik/ca ne pristupi radionici iz bilo kojeg razloga, pa i u slučaju bolesti. U slučaju bolesti,  za uplaćeni iznos polaznik/ca će moći sudjelovati na sljedećoj radionici.
2. Uplaćeni iznos nije prenosiv na drugu osobu.
3. UHAI zadržava pravo izmjene datuma, satnice i mjesta održavanja radionice o čemu će na vrijeme, najkasnije 48 sati prije održavanja, o tome obavijestiti polaznika/cu.
4. UHAI ima pravo odgoditi radionicu ukoliko se za objavljeni datum prijavi nedovoljan broj zainteresiranih polaznika/ca o čemu će na vrijeme, najkasnije 48 sati prije održavanja, o tome obavijestiti polaznika/cu. Za uplaćeni iznos polaznik/ca će moći izaći na sljedeći objavljeni datum održavanja radionice.

Prijavnica na "fitnes plesnu radionicu za djecu i mlade"

Kotizacija za sudjelovanje u programu usavršavanja iznosi 45EUR po osobi. Uplatu je potrebno izvršiti na račun UHAI - HR3423600001101451539, u svrhu: članstvo, model 00, poziv na broj: vaš OIB

VAŠI PODACI:
Please wait...
objavljeno: 16. travnja 2023.

Pratite nas na Facebooku:

Kontaktirajte nas

Trenutno nismo on-line. Pošaljite nam poruku i javiti ćemo Vam se e-mailom u najbržem mogućem roku. Hvala

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search