Radionica: Kettlebell

Opis programa radionice

Na KETTLEBELL radionici objasnit ćemo i tehnički pravilno naučiti nekoliko osnovnih vježbi, mrtvo dizanje, swing, čučanj i tursko dizanje.

Mrtvo dizanje je osnovna vježba s kettlebellom uz koju ćemo učiti detalje pravilnog disanja, stvaranja tenzije te samog izvođenja pravilnog pokreta.
Swing se nadovezuje na mrtvo dizanje. Pokret je vrlo sličan, samo što se izvodi bitno dinamičnije. Sve što smo naučili kroz mrtvo dizanje primjenjuje se na swing, uz čitav niz dodatnih detalja. Dodaje se eksplozivnost.
Čučanj je osnova vježba svakog treninga snage i funkcionalnosti. Nepravilno izvođenje čučnja može izazvati brojne ozljede koljena i leđa. Čučanj, uz mrtvo dizanje i swing, svakako ubrajamo u vježbe koje povoljno utječu na naše zdravlje, ali samo ako ga pravilno izvodimo i obratimo pozornost na nekoliko osnovnih detalja.
Tursko dizanje uz tri prethodne vježbe predstavlja osnovu treninga s kettlebellom. Izvođenje turskog dizanja zahtjeva dobru koordinaciju, svjesnost o svom tijelu i stabilnost u pokretu. Bez obzira koliko dugo i dobro se služite kettlebellom, uvijek postoje detalji koji vaš trening i tehniku mogu odvesti na slijedeću razinu.
Saša Rajnović će vas voditi kroz teorijski i praktični dio nastave i pomoći vam boljem razumijevanju i usvajanju sustava kettlebell vježbi i kako ih primjeniti poštivajući progresivnu tranziciju iz jedne u drugu vježbu. Radionica je namjenjena svima koji rade programima vježbanja, grupnom, inividualnom fitnesu te sa sportašima jer nudi dodatna znanja i vještine te planiranje jednog sata vježbanja na jedan drugačiji način.

Voditelj radionice - Saša Rajnović

SAŠA RAJNOVIĆ vlasnik je Guerilla Kettlebell gyma koji se nalazi u samom centru Rijeke. Gym djeluje od 2013. godine i u kratko vrijeme je izrastao od kluba u kojem se održavaju uglavnom grupni treninzi do centra koji organizira edukacije i certificiranja za instruktore, pa se tako već u jesen 2013. godine u organizaciji Guerilla Kettlebella održava prvo StrongFirst licenciranje kettlebell instruktora u Hrvatskoj.

Saša podučava kettlebell od 2007. godine, licencirani je kettlebell i FMS (Functional Movement Screening) instruktor od 2009. godine. Od tada je prošao kroz čitav niz edukacija i licenciranja. Početkom 2014. godine postaje StrongFirst Team Leader te počinje podučavati na StrongFirst licenciranjima instruktora.

DATUM I MJESTO ODRŽAVANJA, ROK ZA UPLATU

 

PRIJAVA, CIJENA, PLAĆANJE

Radionicu zaprijavljujete prijavnicom na dnu ovog teksta. Potvrdu o uplati pošaljite najkasnije do 03. travnja 2018. e-mailom na instructus@instructus.hr

Kotizacija za sudjelovanje u programu usavršavanja iznosi KN 350,00 po osobi (za INstructus instruktora/icu iznosi KN 280,00) i uključuje:
1. 5 sati teorijske i praktične izobrazbe,
2. potvrdu o sudjelovanju na radionici

Uplatu izvršiti na račun INstructus broj HR6623600001102401369, u svrhu: Kettlebell

OPĆI UVJETI

Instructus zadržava pravo na cjelokupno uplaćeni iznos ukoliko polaznik/ca ne pristupi radionici iz bilo kojeg razloga, pa i u slučaju bolesti.
Uplaćeni iznos nije prenosiv na drugu osobu.
Instructus zadržava pravo izmjene datuma, satnice i mjesta održavanja radionice o čemu će na vrijeme, najkasnije 48 sati prije održavanja, o tome obavijestiti polaznika/cu.
Instructus ima pravo odgoditi radionicu ukoliko se za objavljeni datum prijavi nedovoljan broj zainteresiranih polaznika/ca o čemu će na vrijeme, najkasnije 48 sati prije održavanja, o tome obavijestiti polaznika/cu. Za uplaćeni iznos polaznik/ca će moći izaći na sljedeći objavljeni datum održavanja radionice

Prijavnica na radionicu Kettlebell

Kotizacija za sudjelovanje u programu usavršavanja iznosi KN 350,00 po osobi (za INstructus instruktora/icu iznosi KN 280,00). Uplatu je potrebno izvršiti na račun Instructus - HR6623600001102401369, u svrhu: Kettlebell

VAŠI PODACI:
Please wait...
objavljeno: 13. ožujka 2018.

Pratite nas na Facebooku:

Kontaktirajte nas

Trenutno nismo on-line. Pošaljite nam poruku i javiti ćemo Vam se e-mailom u najbržem mogućem roku. Hvala

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search