Radionica: Osnove fitnes programa za djecu i mlade

Opis programa radionice

Radionica „Osnove fitnes programa za djecu i mlade“  je namijenjena odgojiteljicama, odgajateljima u vrtiću i učiteljicama i učiteljima razredne nastave koje žele unaprijediti temeljna znanja u provedbi fitnes programa s djecom i/ili učenicima. Radionica je praktična te je potrebno donijeti sportsku opremu (trenirku, tenisice, ručnik za vježbe na podu).

U uvodnom dijelu će se proći osnove fitnesa u radu s djecom i učenicima, kako organizacijski kreirati sat da je sadržajno atraktivan i optimalnog intenziteta, osnovni koraci aerobike i kako ih koreografski prikazati na vrtićkoj ili školskoj priredbi.Sadržaj radionice će se prema potrebi prilagoditisudionicima prema njihovim interesima, motoričkim predznanjima i sposobnostima kao i uvjetima rada.

Cilj radionice je teorijski i praktično prikazati kako kroz igru i zabavu planirati i organizacijski provesti vježbanje s djecom i mladima, metode optimalizacije provedbe poligona, kružnog treninga, razlike između pripremnih i izolacijskih vježbi, zašto je važno raditi vježbe disanja i vježbe istezanja, kako unaprijediti kondicijske sposobnosti djece i osobne kondicijske sposobnosti….

Polaznici radionice će dobiti potvrdu ustanove o sudjelovanju.

Voditeljica radionice

ROMANA CAPUT JOGUNICA – Profesorica kineziologije. Sveučilišna nastavnica u znanstveno nastavnom zvanju izvanredni profesor na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Vanjska je suradnica Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatskog olimpijskog odbora. Autorica većeg broja znanstveno-stručnih radova i sveučilišnih djela, mentorica studentskih radova. Članica Hrvatskog fair play odbora i Izvršnog odbora European Non-Govermmental Sports Organization (ENGSO) čija je predstavnica u tijelima Europske komisije i EU projektima. Poduku za instruktoricu aerobike završila je u organizaciji UHAI (Udruga hrvatskih aerobic instruktora) te je kao instruktorica radila od 1993. do 2004. godine. 2000. godine sudjeluje kao koautorica na projektu UHAI-a pod nazivom «Djeca i zdravlje» pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske. Voditeljica masterclassova na UHAI konvencijama 1998. godine. Članica Stručnog vijeća, Ispitivačke komisije i voditeljica kolegija „Metodika grupnih i individualnih fitnes programa“, „Kvaliteta života“, “Metodika grupnih fitnes plesnih programa za djecu i mlade” u Ustanovi za obrazovanje odraslih – INstructus.

DATUM I MJESTO ODRŽAVANJA, ROK ZA UPLATU

PRIJAVA, CIJENA, PLAĆANJE

Na radionicu se prijavljujete prijavnicom na dnu ovog teksta. Potvrdu o uplati pošaljite najkasnije do 22. veljače 2023.   e-mailom na uhai@uhai.hr

Kotizacija za sudjelovanje u programu usavršavanja iznosi 45,00 € po osobi i uključuje:
1. 4 sata teorijske i praktične izobrazbe,
2. pisane materijale,
3. potvrdu o sudjelovanju na radionici

Uplatu izvršiti na račun UHAI broj HR3423600001101451539, u svrhu: članstvo model 00, poziv na broj: vaš OIB

OPĆI UVJETI

1. UHAI zadržava pravo na cjelokupno uplaćeni iznos ukoliko polaznik/ca ne pristupi radionici iz bilo kojeg razloga, pa i u slučaju bolesti. U slučaju bolesti,  za uplaćeni iznos polaznik/ca će moći sudjelovati na sljedećoj radionici.
2. Uplaćeni iznos nije prenosiv na drugu osobu.
3. UHAI zadržava pravo izmjene datuma, satnice i mjesta održavanja radionice o čemu će na vrijeme, najkasnije 48 sati prije održavanja, o tome obavijestiti polaznika/cu.
4. UHAI ima pravo odgoditi radionicu ukoliko se za objavljeni datum prijavi nedovoljan broj zainteresiranih polaznika/ca o čemu će na vrijeme, najkasnije 48 sati prije održavanja, o tome obavijestiti polaznika/cu. Za uplaćeni iznos polaznik/ca će moći izaći na sljedeći objavljeni datum održavanja radionice.

Prijavnica na radionicu "Osnove fitnes programa za djecu i mlade"

Kotizacija za sudjelovanje u programu usavršavanja iznosi 45EUR po osobi. Uplatu je potrebno izvršiti na račun UHAI - HR3423600001101451539, u svrhu: članstvo, model 00, poziv na broj: vaš OIB

VAŠI PODACI:
Please wait...
objavljeno: 09. veljače 2023.

Pratite nas na Facebooku:

Kontaktirajte nas

Trenutno nismo on-line. Pošaljite nam poruku i javiti ćemo Vam se e-mailom u najbržem mogućem roku. Hvala

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search