Budi IN radionica: KETTLEBELL ADVANCE TEHNICS – NAPREDNA TEHNIKA RADA S GIRJOM

Opis programa radionice

Kettlebell, girja, rusko zvono, su sve isti nazivi za uteg, kuglu s ručkom od lijevanog željeza koja nam omogućava širok spektar vježbi u različitim programima vježbanja. Uz dinamičke pokrete koje nam omogućava s njom možemo odraditi izazovan, učinkovit program mišićne izdržljivosti, snage, eksplozivnosti, poboljšati kondicijsku izdržljivost, agilnost i ravnotežu.

Kettlebell advance tehnics – napredna tehnika rada s girjompružit će vam potrebna znanja kako bi obogatili svoj spektar vježbi te usvojili pravilne i nove tehnike rada s girjom. Vježbe će biti pokazane i objašnjene kroz jednostavan, metodički pristup rada s girjom. Prenijeti ćemo vam znanja o pravilnoj upotrebi i izvođenju vježbi, o važnom položaju stopala, koljena, kukova, leđa pri izvođenju, o prvilnom hvatu, o prepoznavanju težišta i centra ravnoteže pri vježbanju s girjom.. Svoje novo, stečeno i usvojeno znanje tijekom radionice s lakoćom ćete uspjeti prenijeti svojim polaznicima/ama da pravilno, sigurno i učinkovito vježbaju.

Radionici mogu prisustvovati instruktori/ce, treneri/ce, rekreativci.

Voditelj radionice

ANTONIO KARIĆ – Instruktor individualnog fitnesa. Osnivač i voditelj Big Gym-a gdje provodi individualne i grupne funkcionalne treninge. Svoje znanje kontinuirano unaprjeđuje raznim edukacijama kao što su Steve Maxwell Kettlebell level 1, Steve Maxwell mobillity conditioning, Hard body 1, 2, level pro, Basic training for life i druge. Osnove rada s girjom već dvije godine predaje i budućim instruktorima/cama individualnog fitnesa kao vanjski suradnik INstructusa. U svome radu se specijalizirao za funkcionalne rekvizite kao što su girja, bugarska vreća, TRX, medicinke i slično. Svoje znanje i iskustvo koje je stekao u radu s girjama prenijeti će sudionicima na radionici.

DATUM I MJESTO ODRŽAVANJA, ROK ZA UPLATU

PRIJAVA, CIJENA, PLAĆANJE

Cijena radionice

Iznosi 350,00 kuna koje je potrebno uplatiti najkasnije do 7. listopada na račun UHAI, IBAN HR3423600001101451539, poziv na broj, vaš OIB.

OPĆI UVJETI

Instructus zadržava pravo na cjelokupno uplaćeni iznos ukoliko polaznik/ca ne pristupi radionici iz bilo kojeg razloga, pa i u slučaju bolesti.
Uplaćeni iznos nije prenosiv na drugu osobu.
Instructus zadržava pravo izmjene datuma, satnice i mjesta održavanja radionice o čemu će na vrijeme, najkasnije 48 sati prije održavanja, o tome obavijestiti polaznika/cu.
Instructus ima pravo odgoditi radionicu ukoliko se za objavljeni datum prijavi nedovoljan broj zainteresiranih polaznika/ca o čemu će na vrijeme, najkasnije 48 sati prije održavanja, o tome obavijestiti polaznika/cu. Za uplaćeni iznos polaznik/ca će moći izaći na sljedeći objavljeni datum održavanja radionice

Prijavnica na radionicu Kettlebell Advance Tehnics

Kotizacija za sudjelovanje u programu usavršavanja iznosi KN 350,00 po osobi. Uplatu je potrebno izvršiti najkasnije do 07.10.2020. na račun UHAI - HR3423600001101451539, poziv na broj: vaš oib

VAŠI PODACI:
Please wait...
objavljeno: 16. rujna 2020.

Pratite nas na Facebooku:

Kontaktirajte nas

Trenutno nismo on-line. Pošaljite nam poruku i javiti ćemo Vam se e-mailom u najbržem mogućem roku. Hvala

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search