Kako što prije (i bolje) upoznati korisnika/online radionica

Opis programa radionice

Prvi susret s korisnikom idealan je trenutak za saznati sve važne informacije o njemu/njoj, životnom stilu kojeg vodi te o motivaciji. Pošto u vježbanju rezultati dolaze s odgodom, ljudi često odustaju upravo zato što im je motivacija neosviještena, a s vremenom počne slabiti. Na ovoj radionici saznat ćete koje vam informacije mogu biti korisne u prvom susretu s korisnikom te ćete dobiti nekoliko upitnika za procjenu motivacije i trenutnog životnog stila koji osoba vodi.

Voditelj radionice

MAJA VIDAKOVIĆ –Diplomirala psihologiju na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu 2015. godine. Po završetku studija radi kao mentalna trenerica u organizaciji za psihološku pripremu sportaša Mentalni trening u Zagrebu. Mentalna trenerica je mnogim sportašima. Certificirani NLP praktičar (neurolingvističko programiranje) i poslovni trener (business coach). Članica Stručnog vijeća i suradnica u kolegijima „Komunikologija u fitnesu“ i “Osnove psihologije” u Ustanovi za obrazovanje odraslih – INstructus.

DATUM I MJESTO ODRŽAVANJA, ROK ZA UPLATU

PRIJAVA, CIJENA, PLAĆANJE

Cijena radionice

Iznosi 150,00 kuna koje je potrebno uplatiti najkasnije do 21. listopada na račun ustanove UHAI, IBAN HR3423600001101451539, poziv na broj – vaš OIB.

OPĆI UVJETI

Instructus zadržava pravo na cjelokupno uplaćeni iznos ukoliko polaznik/ca ne pristupi radionici iz bilo kojeg razloga, pa i u slučaju bolesti.
Uplaćeni iznos nije prenosiv na drugu osobu.
Instructus zadržava pravo izmjene datuma, satnice i mjesta održavanja radionice o čemu će na vrijeme, najkasnije 48 sati prije održavanja, o tome obavijestiti polaznika/cu.
Instructus ima pravo odgoditi radionicu ukoliko se za objavljeni datum prijavi nedovoljan broj zainteresiranih polaznika/ca o čemu će na vrijeme, najkasnije 48 sati prije održavanja, o tome obavijestiti polaznika/cu. Za uplaćeni iznos polaznik/ca će moći izaći na sljedeći objavljeni datum održavanja radionice

Prijavnica na radionicu Kako što prije upoznati korisnika

Kotizacija za sudjelovanje u programu usavršavanja iznosi KN 150,00 po osobi. Uplatu je potrebno izvršiti najkasnije do 21.10.2020. na račun UHAI - HR3423600001101451539, poziv na broj: vaš oib

VAŠI PODACI:
Please wait...
objavljeno: 27. rujna 2020.

Pratite nas na Facebooku:

Kontaktirajte nas

Trenutno nismo on-line. Pošaljite nam poruku i javiti ćemo Vam se e-mailom u najbržem mogućem roku. Hvala

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search