Kako zadržati mir u vrijeme globalne pandemije (radionica)

Opis programa radionice

U ovim nepredvidivim vremenima gdje se vijesti i pravila mijenjaju iz dana u dan, teško je „ostati normalan“. Svakodnevno smo bombardirani različitim informacijama, lošim brojkama i crnim predviđanjima, a moramo se privikavati na nove stvari koliko god se uspješno nosili s tim. Stoga je ova radionica namijenjena svima koji žele saznati kako zadržati unutarnji mir u stresnim situacijama pa tako i u vrijeme globalne pandemije.

Voditelj radionice

MAJA VIDAKOVIĆ –Diplomirala psihologiju na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu 2015. godine. Po završetku studija radi kao mentalna trenerica u organizaciji za psihološku pripremu sportaša Mentalni trening u Zagrebu. Mentalna trenerica je mnogim sportašima. Certificirani NLP praktičar (neurolingvističko programiranje) i poslovni trener (business coach). Članica Stručnog vijeća i suradnica u kolegijima „Komunikologija u fitnesu“ i “Osnove psihologije” u Ustanovi za obrazovanje odraslih – INstructus.

DATUM I MJESTO ODRŽAVANJA, ROK ZA UPLATU

PRIJAVA, CIJENA, PLAĆANJE

Cijena radionice

Iznosi 150,00 kuna koje je potrebno uplatiti najkasnije do 04. studenog na račun ustanove UHAI, IBAN HR3423600001101451539, poziv na broj – vaš OIB.

OPĆI UVJETI

Instructus zadržava pravo na cjelokupno uplaćeni iznos ukoliko polaznik/ca ne pristupi radionici iz bilo kojeg razloga, pa i u slučaju bolesti.
Uplaćeni iznos nije prenosiv na drugu osobu.
Instructus zadržava pravo izmjene datuma, satnice i mjesta održavanja radionice o čemu će na vrijeme, najkasnije 48 sati prije održavanja, o tome obavijestiti polaznika/cu.
Instructus ima pravo odgoditi radionicu ukoliko se za objavljeni datum prijavi nedovoljan broj zainteresiranih polaznika/ca o čemu će na vrijeme, najkasnije 48 sati prije održavanja, o tome obavijestiti polaznika/cu. Za uplaćeni iznos polaznik/ca će moći izaći na sljedeći objavljeni datum održavanja radionice

Prijavnica na radionicu Kako zadržati mir u vrijeme globalne pandemije

Kotizacija za sudjelovanje u programu usavršavanja iznosi KN 150,00 po osobi. Uplatu je potrebno izvršiti najkasnije do 04.11.2020. na račun UHAI - HR3423600001101451539, poziv na broj: vaš oib

VAŠI PODACI:
Please wait...
objavljeno: 18. listopad 2020.

Pratite nas na Facebooku:

Kontaktirajte nas

Trenutno nismo on-line. Pošaljite nam poruku i javiti ćemo Vam se e-mailom u najbržem mogućem roku. Hvala

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search