Radionica: kolaž vježbi s elastičnim gumama

objavljeno: 25. siječnja 2017.

Opis programa radionice

Radionica Kolaž vježbi s elastičnim gumama sadržajno se dijeli na opći dio o planiranju programa s elastičnim gumama (1 sat), te na praktični prikaz uz demonstraciju i metodičke upute (2 sata) i na kraju razradu praktičnih prikaza s polaznicima radionice (1 sat).

Izolacijske vježbe s elastičnim gumama mogu se koristiti uz potrebnu prilagodbu u različitim fitnes programima (grupnim i individualnim).  Dosadašnja praksa u provedbi programa s elastičnim gumama pokazala je veći interes kod ženske populacije i kod osoba starije dobi.

Radionica Kolaž vježbi s elastičnim gumama je namijenjena instruktorima/cama fitnes programa koji žele usvojiti nova motorička znanja ili ih usavršiti kako bi stekli samopouzdanje te u svom radu obogatili program izolacijskih vježbi. Kvalitetnom provedbom programa vježbanja s elastičnim gumama primjerenim ciljevima i interesima polaznika/ca programa sa sigurnošću možemo osigurati mnogobrojne pozitivne učinke vježbanja na sastav tijela, na oblikovanje mišićnih skupina te pozitivno utjecati na razvoj i/ili održavanje tjelesne snage polaznika/ca.

Voditeljica radionice - Romana Caput Jogunica

Profesorica kineziologije. Sveučilišna nastavnica u znanstveno nastavnom zvanju izvanredni profesor na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Vanjska je suradnica Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatskog olimpijskog odbora. Autorica većeg broja znanstveno-stručnih radova i sveučilišnih djela, mentorica studentskih radova. Članica Hrvatskog fair play odbora i Izvršnog odbora European Non-Govermmental Sports Organization (ENGSO) čija je predstavnica u tijelima Europske komisije i EU projektima. Poduku za instruktoricu aerobike završila je u organizaciji UHAI (Udruga hrvatskih aerobic instruktora) te je kao instruktorica radila od 1993. do 2004. godine.  2000. godine sudjeluje kao koautorica na projektu UHAI-a pod nazivom «Djeca i zdravlje» pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske. Voditeljica masterclassova na UHAI konvencijama 1998. godine. Članica Stručnog vijeća, Ispitivačke komisije i voditeljica kolegija „Metodika grupnih i individualnih fitnes programa“, „Kvaliteta života“ u Ustanovi za obrazovanje odraslih – INstructus.

DATUM, MJESTO I VRIJEME ODRŽAVANJA RADIONICE

04. veljače 2017. u Zagrebu, Atomic aerobik centar, Tomašićeva 2, od 13-17  sati.

PRIJAVA, CIJENA, PLAĆANJE

Radionicu zaprijavljujete prijavnicom na dnu ovog teksta (prijave su završile). Potvrdu o uplati pošaljite najkasnije do 02. veljače 2017. e-mailom na uhai@uhai.hr

Kotizacija za sudjelovanje u programu usavršavanja iznosi KN 300,00 po osobi i uključuje:

  • 4 sata teorijske i praktične izobrazbe,
  • pisane materijale,
  • potvrdu o sudjelovanju na radionici

Uplatu izvršiti na račun INstructus broj HR6623600001102401369, u svrhu: Kolaž vježbi s elastičnim gumama

OPĆI UVJETI

  • UHAI zadržava pravo na cjelokupno uplaćeni iznos ukoliko polaznik/ca ne pristupi radionici iz bilo kojeg razloga, pa i u slučaju bolesti.
  • Uplaćeni iznos nije prenosiv na drugu osobu.
  • UHAI   zadržava pravo izmjene datuma, satnice i mjesta održavanja radionice o čemu će na vrijeme, najkasnije 48 sati prije održavanja, o tome obavijestiti polaznika/cu.
  • UHAI ima pravo odgoditi radionicu ukoliko se za objavljeni datum prijavi nedovoljan broj  zainteresiranih polaznika/ca o čemu će na vrijeme, najkasnije 48 sati prije održavanja, o tome obavijestiti polaznika/cu. Za uplaćeni iznos polaznik/ca će moći izaći na sljedeći objavljeni datum održavanja radionice.
Kontaktirajte nas

Trenutno nismo on-line. Pošaljite nam poruku i javiti ćemo Vam se e-mailom u najbržem mogućem roku. Hvala

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search