Budi IN radionica: Pilates flow

Opis programa radionice

Jedna od važnih karakteristika i komponenti u pilatesu je slijed, tijek vježbi, “flow”.
Prisutan je kroz samu izvedbu i kvalitetu pokreta, a uz pravilnu izmjenu čini neprekinutost pokreta i slijeda vježbi kroz cijeli trening.
Daje nam prirodnost, dah mogućnosti izvođenja kompleksnih vježbi  na primjeren način što je važno u osjećaju postignuća kod polaznika.
“Flow” je bitan i u drugim, različitim programima vježbanja ali u pilatesu naročito jer ovdje tijek vježbi zahtjeva preciznost, kontrolu i umnu vezu kao
osnovne principe.

Voditeljica radionice

TAMARA SAVIĆEVIĆ – Profesionalna koreografkinja i plesačica, članica UHAI PRO TEAM-a od 1996. U UHAI Profesionalnom programu osposobljavanja instruktora aerobike podučava mlađe naraštaje koristeći pritom svoje dugogodišnje iskustvo. 2000. godine sudjeluje kao koautorica na projektu UHAI-a pod nazivom «Djeca i zdravlje» pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske. Voditeljica masterclassova na UHAI konvencijama UHAI-a od 1997. godine. 2007. gostovala na Reebok Convention u Zagrebu. 2008. godine kao jedina predstavnica Hrvatske gostovala na International Fitness Show konvenciji u Blackpoolu, Velika Britanija. Djeluje kao članica ispitivačke komisije za osposobljavanje instruktora aerobike pri UHAI. Suosnivačica i umjetnička voditeljica Plesnog ansambla Kelkope iz Zagreba s kojim je postavila deset cjelovečernjih projekata. Kao instruktorica grupnih fitnes programa radi u Atomic aerobik centru u Zagrebu. Članica Stručnog vijeća, Ispitivačke komisije i predavačica na kolegiju „Metodika grupnih fitnes programa: aerobika, step aerobika, program borilačkih vještina i program za razvoj snage bez i s opterećenjima”, “Metodika grupnih fitnes programa za djecu i mlade”, “Metodika Pilates programa” u Ustanovi za obrazovanje odraslih – INstructus.

DATUM I MJESTO ODRŽAVANJA, ROK ZA UPLATU

PRIJAVA, CIJENA, PLAĆANJE

Cijena radionice

Iznosi 400 KN (320 KN za INstruktore iz INstructusa) koje je potrebno uplatiti najkasnije do 3. studenog na račun UHAI, IBAN HR3423600001101451539, poziv na broj, vaš OIB.

OPĆI UVJETI

UHAI zadržava pravo na cjelokupno uplaćeni iznos ukoliko polaznik/ca ne pristupi radionici iz bilo kojeg razloga, pa i u slučaju bolesti.
Uplaćeni iznos nije prenosiv na drugu osobu.
Instructus zadržava pravo izmjene datuma, satnice i mjesta održavanja radionice o čemu će na vrijeme, najkasnije 48 sati prije održavanja, o tome obavijestiti polaznika/cu.
Instructus ima pravo odgoditi radionicu ukoliko se za objavljeni datum prijavi nedovoljan broj zainteresiranih polaznika/ca o čemu će na vrijeme, najkasnije 48 sati prije održavanja, o tome obavijestiti polaznika/cu. Za uplaćeni iznos polaznik/ca će moći izaći na sljedeći objavljeni datum održavanja radionice

Prijavnica na PILATES FLOW

Kotizacija za sudjelovanje u programu usavršavanja iznosi KN 400,00 po osobi (320,00 za INstruktore). Uplatu je potrebno izvršiti na račun UHAI - HR3423600001101451539, u svrhu: Pilates flow

VAŠI PODACI:
Please wait...
objavljeno: 10. listopada 2021.

Pratite nas na Facebooku:

Kontaktirajte nas

Trenutno nismo on-line. Pošaljite nam poruku i javiti ćemo Vam se e-mailom u najbržem mogućem roku. Hvala

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search