Radionica: aktivno dijete = zdravo dijete

Opis programa radionice

Radionica Aktivno dijete=zdravo dijete nudi bogatstvo tjelesnih aktivnosti kako bi djeca razvila tjelesne, društvene i kognitivne vještine. Tjelesna naobrazba je silan laboratorij za poboljšanje tjelesne aktivnosti djece, a primjenom tehnika iz ove radionice, možete stvoriti beskrajnu zalihu aktivnosti i igara povezanih sa zdravljem i fitnesom.
Rad stopala u više smjerova, i kontrola tijela, koordinacija ruka-oko, agilnost, ravnoteža, trčanje i skakanje, zajedno sa širokim spektrom manipulativnih vještina kao što su bacanje i hvatanje, sve će to uveliko pridonijeti razvijanju osnovnih pokreta i sportskih vještina. To su ključni elementi koji bi djeci trebali biti dostupni i u kojima bi trebali uživati tijekom brojnih iskustava na tjelesnom odgoju i tijekom bavljenja sportom.
Raznim igrama i vježbama poboljšat ćemo djeci aerobni kapacitet, razviti mišićnu snagu, smanjiti višak masnog tkiva u organizmu, smanjiti napetost i stres, povećati samopuzdanje i samosvjestnost i to sve uz vježbanje, sport, igru i glazbu.
Radionica  Aktivno dijete = zdravo dijete,  namijenjena je odgajateljicama, odgajateljima, učiteljima/cama, fitnes instruktorima/cama, nastavnicima, trenerima koji provode izvannastavne, izvanškolske aktivnosti, sportske programe za djecu i mlade, fitnes programe i/ili rade u sportskim klubovima.

Voditeljica radionice

ROMANA CAPUT JOGUNICA – Profesorica kineziologije. Sveučilišna nastavnica u znanstveno nastavnom zvanju izvanredni profesor na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Vanjska je suradnica Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatskog olimpijskog odbora. Autorica većeg broja znanstveno-stručnih radova i sveučilišnih djela, mentorica studentskih radova. Članica Hrvatskog fair play odbora i Izvršnog odbora European Non-Govermmental Sports Organization (ENGSO) čija je predstavnica u tijelima Europske komisije i EU projektima. Poduku za instruktoricu aerobike završila je u organizaciji UHAI (Udruga hrvatskih aerobic instruktora) te je kao instruktorica radila od 1993. do 2004. godine. 2000. godine sudjeluje kao koautorica na projektu UHAI-a pod nazivom «Djeca i zdravlje» pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske. Voditeljica masterclassova na UHAI konvencijama 1998. godine. Članica Stručnog vijeća, Ispitivačke komisije i voditeljica kolegija „Metodika grupnih i individualnih fitnes programa“, „Kvaliteta života“ u Ustanovi za obrazovanje odraslih – INstructus.

DATUM I MJESTO ODRŽAVANJA, ROK ZA UPLATU

PRIJAVA, CIJENA, PLAĆANJE

Radionicuzaprijavljujeteprijavnicom na dnu ovog teksta. Potvrdu o uplati pošaljite najkasnije do 6. travnja 2022.. e-mailom na uhai@uhai.hr

Kotizacija za sudjelovanje u programu usavršavanja iznosi KN 300,00 po osobi i uključuje:
1. 4 sata teorijske i praktične izobrazbe,
2. pisane materijale,
3. potvrdu o sudjelovanju na radionici

Uplatu izvršiti na račun UHAI broj HR3423600001101451539, u svrhu: pristupanje AD=ZD model 00, poziv na broj: vaš OIB

OPĆI UVJETI

1. UHAI zadržava pravo na cjelokupno uplaćeni iznos ukoliko polaznik/ca ne pristupi radionici iz bilo kojeg razloga, pa i u slučaju bolesti. U slučaju bolesti,  za uplaćeni iznos polaznik/ca će moći sudjelovati na sljedećoj radionici.
2. Uplaćeni iznos nije prenosiv na drugu osobu.
3. UHAI zadržava pravo izmjene datuma, satnice i mjesta održavanja radionice o čemu će na vrijeme, najkasnije 48 sati prije održavanja, o tome obavijestiti polaznika/cu.
4. UHAI ima pravo odgoditi radionicu ukoliko se za objavljeni datum prijavi nedovoljan broj zainteresiranih polaznika/ca o čemu će na vrijeme, najkasnije 48 sati prije održavanja, o tome obavijestiti polaznika/cu. Za uplaćeni iznos polaznik/ca će moći izaći na sljedeći objavljeni datum održavanja radionice.

Prijavnica na radionicu "Aktivno dijete=zdravo dijete"

Kotizacija za sudjelovanje u programu usavršavanja iznosi KN 300,00 po osobi. Uplatu je potrebno izvršiti na račun UHAI - HR3423600001101451539, u svrhu: AD=ZD, u svrhu: pristupanje AD=ZD model 00, poziv na broj: vaš OIB

VAŠI PODACI:
Please wait...
objavljeno: 26. ožujka 2022.

Pratite nas na Facebooku:

Kontaktirajte nas

Trenutno nismo on-line. Pošaljite nam poruku i javiti ćemo Vam se e-mailom u najbržem mogućem roku. Hvala

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search